Bekijk deze mail online 2 oktober 2018

Nieuwsbrief oktober -1

Beste Bosrander!

Graag nodigen we je uit voor de volgende Bosrandavond: vliegerarts Arie Vergunst vertelt ons over zijn gevaarlijke missies!


Verder vind je in deze nieuwsbrief een terugblik op de vorige avond, een laatste bericht over de Israëlreis voordat deze groep vertrekt. We informeren jullie ook graag alvast over de volgende avond; een actieve bowling avond! Wellicht tot ziens op een Bosrand avond!


Hartelijke groet,

Linda, Corien, Mieneke en Marja

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.Zaterdagavond - Militaire missie: welke beslissing?

Vliegerarts bij de Koninklijke Luchtmacht Arie Vergunst verzorgt zaterdag op de Bosrand een presentatie over zijn functioneren als vliegerarts bij de Koninklijke Luchtmacht tijdens gevaarlijke missies in Afghanistan en Mali én over de bijzondere operatie na de ramp met de MH-17

Aan het eind van de avond is er waarschijnlijk nog gelegenheid om samen te zingen bij het orgel, Mieneke hoopt onze organiste te zijn. 

Locatie en consumptiemuntjes

De locatie is Zalencentrum Rehoboth, Driehoek 11 te Ede (bij Oude Kerk). Parkeren kun je het beste doen op het Bunschoterplein. 

De entreeprijs verhoogd naar € 9. Dit is inclusief 2 consumptiemuntjes. We attenderen jullie op de lichtblauwe munten voor frisdrank. Je kunt deze per stuk kopen (€ 1,50) of 7 munten voor €10,-. Hierdoor gaat het sneller bij de balie en het is ook handig voor de afhandeling van het geld, dus aanbevolen! 

Terugblik op zaterdagavond - analyse kijkcultuur!

In woord en beeld kregen we een spiegel voorgehouden door Geurt van Ginkel over de kijkcultuur... Samen dachten we na of én hoe we dit kunnen veranderen. Hopelijk heb je ondertussen al een paar bladzijden gelezen of zelfs al hele boekwerken uit! Galaten 5 werd ook genoemd, om na te denken over de werken des vleses en de vrucht des Geestes. Zeer lezens- en navolgenswaardig! 

20 oktober 2018 - Ga gezellig mee bowlen!!!

Op D.V. zaterdagavond 20 oktober organiseren wij een gezellig avondje bowlen en een heerlijk uitgebreid buffet. We starten met het buffet om 18.00 uur (inloop vanaf 17.45u). Van 20.00 tot 22.00u kun je bowlen, daarna is er nog gelegenheid om na te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje

Locatie:Bowlingcentrum de Veluwehal in Barneveld. 

Israëlreis oktober 2018


De reis naar Israël is definitief en de vertrekdatum komt héél dichtbij! Ga je nog met ons mee? Er kan nog een aantal mensen mee (max 35). Heb jij belangstelling? Laat het zo spoedig mogelijk weten!


Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden