Bekijk deze mail online 13 november 2018

Nieuwsbrief november - 1

Beste Bosrander!


Zaterdagavond hopen we te horen hoe mensen in streng gecontroleerde landen toch hét licht proberen te verspreiden. 
Breng deze avond ook gerust anderen mee! Er is een verkooptafel, daarnaast is een gift van harte welkom. Samen hopen wij aan het eind van de avond nog te zingen bij het orgel; wat een wonder dat wij dit in vrijheid kunnen en mogen doen! Misschien handig om zelf je psalmboek mee te nemen.
Ben je benieuwd naar de reiservaringen van de Bosranders die naar Israël zijn geweest? Lees dan de terugblik in deze nieuwsbrief. In de Dordtse Leerregels wordt gesproken van 'verlost uit de macht der duisternis' en 'geroepen tot Zijn Wonderbaar licht (Hoofdstuk 3, Artikel 10.) Lezenswaardig! Daarover meer op 1 december a.s. 
Jullie willen vast weten hoe jullie geld is besteed t.b.v. een aantal projectjes in Malawi afgelopen zomer... Van harte welkom bij de presentatie van Everdien en Corien op DV. 30 november in Beekzicht te Barneveld. 


Iedereen van harte welkom op de komende Bosrandavonden!


Hartelijke groet,

Linda, Corien, Mieneke en Marja

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.Zaterdagavond - Is de duisternis sterker dan het Licht?

Is de duisternis sterker dan het Licht?

Stel dat je wieg stond in het meest gesloten land op deze aarde….. Hoe zou jouw leven er dan uitzien? En nog meer, wat betekent het om in dit land een christen te zijn? Om in het openbaar je handen te vouwen of om een christelijk lied te zingen, is te gevaarlijk… laat staan dat je zomaar in een Bijbel kunt lezen.

We willen je d.m.v. een presentatie deze avond 'meenemen' naar dit land. 

Uitnodiging Malawi avond

Hoe ziet het leven in Malawi eruit? Corien Voogd en Everdien Schalk vertellen over hun ervaringen tijdens de werkvakantie van afgelopen zomer! 

Een avond vol woord en beeld, van harte welkom in Barneveld!

Locatie: Beekzicht Scherpenzeelseweg 45, Barneveld. '

Bezoekerscentrum Kalverhouderij Van Beek 

Verslag Israël reis oktober 2018

Shalom, Erev tov,

Het 'koude bad' waar we bij terugkomst in Nederland invielen was van zodanig formaat dat een terugblik nu wel op z'n plek is.
Ga lekker onderuit zitten, sluit je ogen en laat iemand het verhaal aan je voorlezen. Zeker weten dat sfeer, geuren, kleuren en geluiden weer helemaal in je gedachten terugkomen.
Veel leesplezier!
Toda.

1 december 2018 - De Dordtse synode

Deze avond hoopt dominee M. van Kooten te spreken over de Dordtse Leerregels. Dit jaar heel actueel, omdat het 400 jaar geleden is dat ze zijn opgesteld. Hij hoopt met ons na te denken over de geschiedenis en de inhoud van deze leerregels. Het beloofd een actuele en interessante avond te worden. 

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden