Bekijk deze mail online 14 mei 2019

Nieuwsbrief mei - 2

Beste Bosrander!Hou je van zingen én de natuur? Dan staat 18 mei vast al in je agenda! Zaterdagavond komt Frederik Bunt met een prachtige diapresentatie over wat hij allemaal ziet en beleeft tijdens zijn werk als jachtopzichter in Kroondomein Het Loo. Deze adembenemende beelden worden verfraaid met bijpassende coupletten uit het psalmboek. 


In deze nieuwsbrief vind je ook meer informatie over ons komende uitje! Ga je mee uitwaaien op Terschelling D.V. 24 en 25 mei 2019? Meld je dan per omgaande aan via activiteiten@bosrand.nu! Er is nog plaats voor 2 mannen en 4 vrouwen. Wil je meer weten over het programma, de afvaart vanuit Harlingen en de kosten? Lees dan verder in deze nieuwsbrief/op de flyer.


Verder een terugblik op de activiteiten (wandeling, eten en dodenherdenking) op 4 mei jl. in Rhenen en omstreken. Binnenkort vind je hier ook foto's van op de website!


Op het prikbord vind je een aankondiging van een zangavond in Leerdam, dinsdag 28 mei a.s. Ook daar van harte welkom! Hartelijke groet,

Linda, Corien, Mieneke en Marja

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.Zaterdagavond - Terug naar de natuur… Wat kan de natuur ons leren?

Vorig seizoen hebben we allemaal erg genoten van de foto’s van kroondomein Het Loo. Ook deze avond hoopt Frederik Bunt ons mee te nemen, met zijn beeldpresentatie, de natuur in! Daarnaast zingen we bijpassende coupletten uit het psalmboek

24/25 mei - Ga gezellig mee met onze overnachting én dagje uit naar Terschelling!

Ga jij ook gezellig mee met het uitje van de Bosrand? Dit keer gaan we 2 dagen naar Terschelling! Het programma kun je op de flyer hiernaast vinden. Wil je alleen vrijdagavond en zaterdag komen? Geen probleem. De laatste afvaarten zijn 18:00 en 19:55 uur (duur 2 uur). Meld je déze week nog aan via activiteiten@bosrand.nu met vermelding van naam, woonplaats en mobiel nummer. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Lieselotte of Janette

Terugblik op 4 mei 2019

Met een mooi aantal aantal deelnemers (34) verzamelden wij deze middag bij het station in Rhenen om een prachtige en historische wandeling te maken door de stad Rhenen en de Grebbeberg, waar veel slachtoffers zijn gevallen in de Tweede Wereldoorlog. We liepen door het plantsoen, langs de stadsmuur, richting de aloude Cunerakerk, via de uiterwaarden, naar de Grebbeberg, langs Ouwehand Dierenpark, met een mooi uitzicht over de Gelderse Vallei. Via de erebegraafplaats vervolgden we de route en kwamen langs de Grift en de Rijn weer terug bij het restaurant. Na een heerlijke maaltijd met snelle service konden we op tijd naar de erebegraafplaats lopen om de dodenherdenking bij te wonen. Hier stonden we al vóór 19:00 uur, maar toch te laat om alles van dichtbij te kunnen zien. Maar gelukkig was dit met een groot scherm toch goed te volgen.
 
Na afloop hebben we nog wat (warms) gedronken in het restaurant. 

Wij kunnen terug zien op een geslaagde middag en avond als activiteitencommissie. 

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden