Bekijk deze mail online 27 november 2018

Nieuwsbrief november - 2

Beste Bosrander!


De laatste Bosrandavond van 2018... Op deze avond neemt ds. Van Kooten ons mee naar Dordrecht 400 jaar geleden. In die tijd, sprak men ook over tijd: Dordtse Leerregels hoofdstuk 1, artikel 6. Dat God sommigen in den tijd met geloof begiftigt, sommigen niet.. Het overdenken waard
Nog één maand en dan is dit jaar 2018 voorbij. Eens zal de tijd overgaan in eeuwigheid en dan...

Jullie willen vast weten hoe de tijd in Malawi is geweest, voor diegene die afgelopen zomer op reis waren naar dat land. Van harte welkom bij de presentatie van Everdien en Corien op 30 november in Beekzicht te Barneveld. 

Het nieuwe jaar 2019 hopen we ook weer met elkaar te beginnen; een winterse maaltijd en workshops staan er dan op het programma. Volg de website voor meer informatie. 


Hartelijke groet,

Linda, Corien, Mieneke en Marja

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.Zaterdagavond - De Dordtse synode

Deze avond hoopt dominee M. van Kooten te spreken over de Dordtse Leerregels. Dit jaar heel actueel, omdat het 400 jaar geleden is dat ze zijn opgesteld. Hij hoopt met ons na te denken over de geschiedenis en de inhoud van deze leerregels. Het belooft een actuele en interessante avond te worden. 

Uitnodiging Malawi avond

Hoe ziet het leven in Malawi eruit? Corien Voogd en Everdien Schalk vertellen over hun ervaringen tijdens de werkvakantie van afgelopen zomer! 

Een avond vol woord en beeld, van harte welkom in Barneveld!

Locatie: Beekzicht Scherpenzeelseweg 45, Barneveld. '

Bezoekerscentrum Kalverhouderij Van Beek 

Reünie deelnemers Israël reis

Shalom,

Om met elkaar terug te blikken op een warme reis vol bijzondere belevenissen naar Israël, wordt er voor de deelnemers op 15 december een reünie georganiseerd. Betrokkenen hebben bericht gehad over de invulling van de middag/avond. 

Toda.

Foto’s vrijwilligersavond vrijdag 23 november 2018

Vrijdag 23 november jl. was er door én voor vrijwilligers van de Bosrand een gezellige avond georganiseerd in Barneveld om hen te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Door de commissie werden we verrast met een heerlijk buffet en super lekkere toetjes...!

Ook zin om vrijwilliger te worden? We zoeken nog iemand die de presentatie wil verzorgen én een aantal mensen die meedenken over de invulling van de avonden. Stuur een mail naar info@bosrand.nu.

Bestuur en vrijwilligers: héél veel dank! 

Klik hier voor een foto-impressieAVG-Disclaimer

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden