Bekijk deze mail online 8 januari 2019

Nieuwsbrief januari - 1

Beste Bosrander!


Hierbij de eerste nieuwsbrief in het jaar 2019... Vanaf deze plaats wensen we jullie allemaal Gods zegen voor het nieuwe jaar toe. 

Met elkaar hopen we a.s. zaterdag het nieuwe Bosrandseizoen te beginnen; een winterse maaltijd en verschillende workshops (waaruit je er één kunt kiezen) staan er dan op het programma. Lees snel verder in deze nieuwsbrief. 

Het nieuwe programma hebben jullie de laatste avond mee kunnen nemen. We hopen jullie op de verschillende avonden met afwisselende onderwerpen en sprekers weer te ontmoeten.  

Hartelijke groet,

Linda, Corien, Mieneke en Marja

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.De eerste Bosrandavond van 2019!

Op D.V. zaterdag 12 januari 2019 starten we het jaar met een gezellige en ontspannen avond; een stampottenbuffet om 18.00 uur. 

Aansluitend zijn er om 20.00 uur diverse workshops. Je kunt kiezen uit: handletteren, The Drawing Game, hapjes maken, fotografie (Marcelus Oostdijk), Staphorster stipwerk en een interactieve workshop door de Bunt Groep verzorgt. 

Let op! De workshop fotografie is bijna volgeboekt, net als de workshop handletteren die ook erg gewild is. Meld je dus snel aan, wil je je eerste keus hebben! 

We hebben al een aantal aanmeldingen binnen! Aanmelden voor het buffet en de keuze van je workshop kan tot uiterlijk D.V. 9 januari 2019 via activiteiten@bosrand.nu.

(Je kunt deze avond ook vrij inlopen, drawing game en overige workshopplaatsen).

De kosten zijn 12,50 voor het buffet en 12.50 voor de avond (inclusief 1 workshop). 

26 januari 2019 - De Christenreis! Wat kunnen wij daarvan leren?

John Bunyan leeft in een roerige tijd. Het is de tijd van oorlogen maar ook van economische bloei. De tachtigjarige oorlog loopt ten einde. Engeland maakt een onrustige tijd door. En juist in deze tijd (1675) schrijft John Bunyan, in de gevangenis, een boek over ‘eens Christens reize naar de Eeuwigheid’. Nu, bijna 350 jaar later, naast de Bijbel, één van de meest vertaalde en verkochte boeken ter wereld. Deze avond hoopt Ds. A. Schreuder meer over dit bijzondere boek te vertellen.

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden