Bekijk deze mail online 18 maart 2019

Nieuwsbrief maart - 2

Beste Bosrander!


Hierbij alweer een volgende Bosrand nieuwsbrief! 


Je broer(s) en zus(sen) kies je niet, maar krijg je! Misschien kijk je terug op een warme jeugd, maar er kan ook sprake zijn van rivaliteit onderling en hoe ga je daarmee om? Zaterdagavond 23 maart zal psycholoog Fred Smit ons op een interactieve wijze in dit onderwerp inleiden. 


Weleens gehoord van Stichting Bonisa? Christine Vlastuin heeft zeven jaar gewoond in Azié en neemt ons mee in haar verhaal over het leven van christenen in deze landen en het werk wat de stichting Bonisa daar mag doen. Opnieuw een actueel onderwerp, allen van harte welkom! 


Vind jij het ook zo positief dat er af en toe nieuwe bezoekers komen? Stap gerust op hen af, maak even een gezellig praatje. Wie weet komen ze nog eens... 


Verder belangrijke informatie over de verkeerssituatie rondom onze locatie 'Rehoboth': vanaf de Molenstraat de Bunschoterweg inrijden is niet mogelijk (richting parkeerterrein Bunschoterplein). Uitrijden naar de Molenstraat kan wel. 
Hartelijke groet,

Linda, Corien, Mieneke en Marja

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.Zaterdagavond - Rivaliteit tussen broers of zussen…. Gewoon of niet?

Rivaliteit tussen broers en zussen?! Deze avond hoopt Fred Smit te verzorgen: hij geeft de voorkeur aan een interactieve avond. De avond zal naast een serieuze ook een speelse kant hebben met veel voorbeelden en waarnemingsexperimenten, waarbij jullie op een ontspannende manier intensief bij betrokken worden. 
Allen hartelijk welkom!

6 april 2019 - De boodschap van Vrede ook in Azië?

Christine Vlastuin van Stichting Bonisa neemt ons in woord en beeld mee naar Azië. Zij heeft er zelf zeven jaar gewoond en spreekt dus uit ervaring. De situatie verandert er snel, wat consequenties heeft voor de positie van de christenen en voor het werk. De Heere gaat door met Zijn werk

Kom je ook luisteren naar dit boeiende verhaal? Voor deze avond is de locatie: Kerkelijk Centrum Rehoboth in Barneveld

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden