Bekijk deze mail online 30 oktober 2018

Nieuwsbrief oktober - 3

Beste Bosrander!


Zijn wij lichten schijnend in de duisternis van deze wereld? Dhr. Kranendonk hoopt met ons na te denken over ons post-christelijk... (enz.) en de volgende keer hopen we te horen hoe mensen in streng gecontroleerde landen toch hét licht proberen te verspreiden. Daarvoor hebben ze het licht van het Evangelie en hulp van Boven nodig. 
Een groep Bosranders voelde de warme van de zon in Israël en ervoer terug in Nederland weer hoe fris het gaat worden in de natuur. Afgelopen zomer mocht een klein groepje het Woord doorgeven in het warme Malawi. Wat zou het een wonder zijn als de Heere Zijn Woord wil heiligen aan kinderharten. Wil je iets horen en zien over die reis? Kom op vrijdag 30 november naar de presentatie-avond in Barneveld. 


Jullie zijn weer van harte welkom op deze Bosrandavonden!


Hartelijke groet,

Linda, Corien, Mieneke en Marja

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.Zaterdagavond - De christelijke gemeenschap als herberg?!

Tijdens het symposium ter gelegenheid van dhr. Kranendonks afscheid van het RD heeft prof. Dr. James Kennedy een lezing gehouden over de Evangelicals in de VS. Daarin haalde hij dhr. Dreher aan, die vaststelde dat de samenleving postchristelijk is. Hij roept op tot nieuwe gemeenschappen, die een eigentijdse herberg kunnen zijn voor christenen. Ook voor ons land? Hoe zouden wij dit kunnen doen?

Let op: de locatie is deze avond 'De Schuilplaats', Otterloseweg 18A in Ede! 

Een warm onthaal op Schiphol na Israël-reis


Bosrand welkom terug...! Donderdagavond 25 oktober was het echt einde Israël-reis; een warm onthaal in ons koude Nederland (vergeleken bij de gemiddeld 30 graden daar:)! Is de duisternis sterker dan het Licht?

Is de duisternis sterker dan het Licht?

Stel dat je wieg stond in het meest gesloten land op deze aarde….. Hoe zou jouw leven er dan uitzien? En nog meer, wat betekent het om in dit land een christen te zijn? Om in het openbaar je handen te vouwen of om een christelijk lied te zingen, is te gevaarlijk… laat staan dat je zomaar in een Bijbel kunt lezen.

We willen je tijdens de presentatie meenemen naar dit land en op basis van eigen ervaringen word je hier uitgebreid over geïnformeerd. 

Uitnodiging Malawi avond

Hoe ziet het leven in Malawi eruit? Corien Voogd en Everdien Schalk vertellen over hun ervaringen tijdens de werkvakantie van afgelopen zomer! 

Een avond vol woord en beeld, van harte welkom in Barneveld!

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden