Bekijk deze mail online 18 februari 2020

Van het bestuur

Beste Bosranders,
  • Zaterdagavond komt ds. G. van Manen uit Elspeet naar de Bosrand. Hij spreekt over de Nederlandse Geloofsbelijdenis, een oud maar zo fundamenteel geschrift. Hartelijk welkom, we zien weer uit naar jullie komst!
  • Vorige week was Voice of Hope bij ons. Onze fotograaf Henk heeft tijdens deze avond foto's gemaakt. 
Hartelijke groet,

Corien, Mieneke en Marja
Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.


Zaterdagavond - Ds. G. van Manen over de Nederlandse Geloofsbelijdenis

Afgelopen jaar was er veel aandacht voor de Dordtse Leerregels omdat deze 400 jaar geleden zijn opgesteld. De Heidelbergse Catechismus (1563) is onder ons ook heel bekend. In hoeverre leeft de Nederlandse Geloofsbelijdenis (1561) voor ons? Ds. G. van Manen uit Elspeet hoopt dit waardevolle geschrift voor ons toe te lichten. Hartelijk welkom!

7 maart - Bij de Bron…

Begin maart nemen veldwerkers Jan Geerts en Ineke van Dalfsen, van evangelisatiepost ‘Bij de Bron”, ons mee in de dagelijkse zoektocht om in contact te komen met mensen in Alkmaar. En… hoe kunnen en behoren wij dat als christenen te doen in onze omgeving?

Vorige Bosrandavond - Roept uit aan alle stranden….

De vorige Bosrandavond hebben we gehoord over het werk van de Stichting Voice of Hope, met name over het werk op het Italiaanse eiland Sicilië. Cijfers om te duizelen. Eén van de mooie kanten van het feit dat er zoveel vluchtelingen zijn, is het feit dat het Evangelie gebracht kan worden. Er is behoefte aan Bijbels en de evangelist heeft werk te doen. Graag bevelen we deze stichting, die vooral het Woord wenst te brengen, bij jullie aan. Bekijk de foto's. 

Prikbord - voor en door Bosranders

Op het prikbord kun je activiteiten die buiten de Bosrandavonden plaatsvinden, vinden en delen. Binnenkort is er een zendingsavond voor de stichting Timotheos. 
Heb jij ook wat om te delen? Laat het ons weten, fijn!
Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 13 09 27 91 (Marja)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden