Bekijk deze mail online 20 augustus 2019

Nieuwsbrief augustus - 1

Beste Bosrander!Hierbij alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe seizoen. Hopelijk zijn jullie de afgelopen periode goed uitgerust en heb je genoten van je vakantie! Misschien heb je een verre reis gemaakt of ben je dichterbij huis gebleven... Op onze eerste avond kun je gezellig bijpraten tijdens de Molukse maaltijd. Jo en Lina de Frétès hopen een heerlijke maaltijd voor ons klaar te maken! De prijs is €16,50 en de entree €9,- dus totaal €27,50. Aanmelden voor 24 aug. via activiteiten@bosrand.nu. Het is fijn als je het bedrag vooraf overmaakt op NL49ABNA0641084900 t.a.v. Bosrand Ede o.v.v. etentje. De maaltijd begint om 18.00u. 

‘s Avonds zullen ze ook onze sprekers zijn en vertellen ze: wie ze zijn, waar ze vandaan komen en hoe ze het in Nederland ervaren. Ze wonen ondertussen al heel lang op Hollandse bodem.Start van het nieuwe seizoen... Misschien heb je in de vakantie mensen ontmoet, die nog nooit op de Bosrand zijn geweest, maar wel belangstelling hebben voor de avonden van de Bosrand, waarbij ontmoeten en bezinnen centraal staan. We zouden het erg leuk vinden om op de eerste avond nieuwe mensen te ontmoeten! Het nieuwe programma zullen we klaarleggen. En.. alle trouwe bezoekers natuurlijk ook heel erg welkom!

We willen Janette van Viegen hartelijk bedanken voor het ontwerpen van de flyer van de eerste avond en het programma. We hopen jullie vaak te zien in het nieuwe seizoen!Vacatures... Met veel inzet en nauwkeurigheid heeft Hendrina van den Brink het afgelopen jaar de nieuwsbrieven opgesteld en verzonden. Zij heeft echter aangegeven in september hiermee te willen stoppen. We respecteren haar besluit en willen haar heel hartelijk bedanken voor het werk wat ze trouw elke 2 weken heeft gedaan voor onze Bosrand!

Wie wil ‘het stokje’ van haar overnemen? Voor informatie over deze functie: neem contact op met cvoogd@kliksafe.nl. En.. al zou je het een jaar willen doen, dan zijn we ook al heel blij met jou! Daarnaast zijn ook andere vrijwilligers welkom. Interesse? Neem dan contact op met het bestuur. Vakantie Terschelling... Ook al is het al even geleden… wellicht ben je benieuwd naar de foto’s van het uitstapje naar Terschelling. Kijk gerust en geniet ervan!Hartelijke groet,Linda, Corien, Mieneke en Marja
Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.31 augustus - Opening nieuwe Bosrandseizoen: Kom heerlijk mee eten!

D.V. 31 augustus willen we samen smullen van een Molukse maaltijd als start van het Bosrandseizoen! Ondertussen is er genoeg tijd voor gezelligheid en uitwisselen van vakantieverhalen. Jo en Lina de Frétès verzorgen deze heerlijke maaltijd. We willen om 18:00 uur beginnen met eten. Prijs: € 17,50.

Opgeven graag via activiteiten@bosrand.nu voor 24 augustus 2019. Aansluitend vertelt het echtpaar Jo & Lina de Frétès hun verhaal. Wie zijn ze? Waar komen ze vandaan? Hoe zijn ze in Nederland gekomen? Kom luisteren naar het boeiende levensverhaal van deze hartelijke gastvrije mensen! Inloop vanaf 19:30 uur, avond begint om 20:00 uur. Entree: € 9,00.

Foto’s Bosrandavond 29 juni 2019

29 juni jl. was de laatste Bosrandavond van het seizoen 2018-2019. Deze avond was Evert Koster te gast, die a.d.h.v een PowerPoint presentatie het een en ander vertelde over zijn werk als marinier. Hij vertelde het een en ander over de opleiding tot marinier en trainingen en uitzendingen naar het buitenland. Ook vertelde hij iets over hoe het is om als christen in deze omgeving werkzaam te zijn. Het was een zeer boeiende avond. 

Klik hier voor een foto-impressieAVG-disclaimer

Foto’s Terschelling (24 en 25 mei 2019)

24 en 25 mei jl. heeft een groep Bosranders twee gezellige en actieve dagen doorgebracht op Terschelling. Een uitgebreid verslag van deze twee dagen kon je al een tijdje hier vinden. Maar inmiddels staan ook de foto’s online. AVG-disclamer      

Programma najaar 2019: Allen hartelijk welkom!

Hier vinden jullie het programma van het aanstaande seizoen; najaar 2019. Allen van harte welkom! 

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 13 09 27 91 (Marja)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden