Bekijk deze mail online 25 juni 2019

Nieuwsbrief juni - 2

Beste Bosrander!In deze nieuwsbrief vind je een korte terugblik op de vorige avond.


Ook een vooruitblik op de laatste avond van het seizoen; zaterdagavond hoopt marinier Evert Koster uit Barneveld ons meer te vertellen over hoe hij ertoe gekomen is marinier te worden. Wellicht goed te horen wat ook een thuisgemeente voor onze militairen kan betekenen. Als iemand in je familie wordt uitgezonden komt oorlog en vrede dichtbij. Ook hierbij allen van harte welkom!


Let op: door het NK wielrennen in Ede is handiger om bij het 1e verkeerslicht op de N224 Ede in te rijden (Proosdijerveldweg). Bij de volgende verkeerslichten ga je dan links, de Molenstraat op. Na een rontonde en spoorwegovergang zie je vanzelf de parkeerplaats Bunschoterplein aan je linkerhand. Hopelijk kun je daar parkeren i.v.m. de drukte.


Daarnaast is het programma voor het nieuwe seizoen rond. Neem zaterdag de flyer mee en we vinden het fijn om nieuwe bezoekers te verwelkomen, dus geef er gerust één aan je vriend(in), collega, familielid! Ook word je alvast uitgenodigd voor de eerste avond van het nieuwe seizoen. We starten met een heerlijke Molukse maaltijd! Aansluitend vertelt het echtpaar De Frétès over: wie ze zijn, waar ze vandaan komen en hoe het komt dat ze in Nederland zijn komen wonen. Wees welkom!


In de afgelopen periode zijn we opgeschrikt door het plotseling overlijden van 2 bezoekers: Adrie Bregman en Evert Jan van Woudenbergh. Ook in familiekringen zijn er soms grote zorgen. We wensen iedereen die hiermee te maken heeft sterkte toe.Hartelijke groet,


Linda, Corien, Mieneke en MarjaVoor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.

Zaterdagavond - Door de ogen van een marinier

Door de ogen van een marinier….Oorlog is misschien wel iets wat ver bij ons vandaan lijkt. Maar is het wel zo ver weg als wij soms denken? En waarom zouden wij als Nederlandse militairen soms zo ver van huis de wapens opnemen voor de vrede en veiligheid van mensen die wij helemaal niet kennen? Wat betekent dit voor het thuisfront? D.V. 29 juni hoopt Evert Koster een presentatie te geven over zijn werk als marinier, van harte welkom!

Terugblik 15 juni jl - Roeping, verantwoordelijkheid en verkiezing

Afgelopen keer (15 juni jl.) bracht ds. D. Heemskerk een evenwichtige boodschap. Hij las met ons uit de Dordtse Leerregels en sprak over: roeping, weigering van die roeping, verkiezing en verantwoordelijkheid. God roept zondaars tot bekering. Hij verkiest niet óm het geloof, maar tót het geloof. Het niet komen is eigen schuld en het wel komen is alleen Gods genade.

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden