Bekijk deze mail online 18 september 2018

Nieuwsbrief september -2

Beste Bosrander!

Aanstaande zaterdag is er weer een Bosrandavond; Geurt van Ginkel neemt ons mee in een analyse van digitaal (kijk)gedrag. Een spiegel voor ons?!


Verder vind je in deze nieuwsbrief een terugblik op 8 september, een oproep voor een schoonmaakdag bij het 'Binnenveld'. We informeren jullie ook graag alvast over de komende avond. Kijk en lees gerust verder! 


Hartelijke groet,

Linda, Corien, Mieneke en Marja

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.Zaterdagavond - Kijkcultuur bedreiging voor onze refo cultuur?!

Kom zaterdag luisteren, kijken en meedenken over digitaal gedrag! Ontwikkelingen zijn niet tegen te houden, veranderd (digitaal) gedrag. Winst of verlies? 

Deze avond gaan we samen met dhr. G van Ginkel, docent geschiedenis en maatschappijleer op de Jacobus Fruytier s.g. in Apeldoorn, een analyse maken van de kijkcultuur. Een spiegel voor ons?!

Locatie en data tweede halfjaar 2018

Hartelijk welkom, vanaf zaterdagavond a.s. zijn we weer te gast in Zalencentrum Rehoboth, Driehoek 11 te Ede (bij Oude Kerk). Parkeren kun je het beste doen op het Bunschoterplein. 

https://goo.gl/maps/tUMsymQpj672

Met ingang van het nieuwe seizoen is de entreeprijs verhoogd naar € 9. Dit is inclusief 2 consumptiemuntjes. Het is mogelijk om aan het begin van de avond extra muntjes bij de kassa te kopen. 


Foto’s Bosrandavond 8 september

Zaterdag 8 september j.l. hield RD-journalist Richard Donk een lezing over het thema “Het Beloofde Land: Belaagd aan alle kanten?!”.Hij vertelde over zijn ervaringen tijdens zijn reizen naar Israël. Het was een boeiende en goed bezochte avond. 

Tijdens deze avond zijn foto’s gemaakt. Deze zijn te vinden onder http://www.bosrand.nu/media/fotos/.

Kinderhospice Binnenveld in Barneveld

Dit najaar is er een schoonmaakdag gepland op DV. vrijdag 5 oktober. Wil je je handen uit de mouwen steken bij Kinderhospice ‘Binnenveld’. Neem dan contact met ons op. We sluiten de morgen af met een lunch. 

Met vriendelijke groet, Jantine Hooymaijers & Annemarie Heij

Israëlreis oktober 2018


De reis naar Israël is definitief en we hebben vertrekgarantie! Ga je met ons mee? Er kan nog een aantal mensen mee (max 35). Heb jij belangstelling? Laat het weten!


6 oktober - Militaire missie: welke beslissing?

Vliegerarts bij de Koninklijke Luchtmacht Arie Vergunst verzorgt op de Bosrand een presentatie over zijn functioneren als vliegerarts bij de Koninklijke Luchtmacht tijdens gevaarlijke missies in Afghanistan en Mali. Over bescherming vanuit de lucht voor koopvaardijschepen tegen Somalische piraten én over de bijzondere operatie na de ramp met de MH-17

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden