Bekijk deze mail online 16 oktober 2018

Nieuwsbrief oktober - 2

Beste Bosrander!

Graag nodigen we je uit voor de volgende Bosrandactiviteit: bowling, meat en eat op zaterdagavond 20 oktober in de Veluwehal, Barneveld. 

Op 3 november hoopt Dhr. Kranendonk met ons na te denken over ons postchristelijk land, tijd voor een christelijke gemeente als herberg?! Deze avond is in de Schuilplaats (Ede). 


Sommigen van jullie lezen deze nieuwsbrief misschien thuis op de bank, anderen tussendoor op hun werk, maar een groep van zo'n 30 personen leest deze nieuwsbrief wellicht in Israël. We hopen dat ze een hele mooie reis mogen hebben o.l.v. ds. Uitslag en dat ze weer veilig terug mogen keren met veel herinneringen! 

Jullie zijn weer van harte welkom op deze Bosrandavonden!


Hartelijke groet,

Linda, Corien, Mieneke en Marja

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.Zaterdagavond - Ga gezellig mee bowlen!!!

Op D.V. zaterdagavond 20 oktober organiseren wij een gezellig avondje bowlen en een heerlijk uitgebreid buffet. We starten met het buffet om 18.00 uur (inloop vanaf 17.45u). Van 20.00 tot 22.00u kun je bowlen, daarna is er nog gelegenheid om na te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje

Locatie:Bowlingcentrum de Veluwehal in Barneveld. 

3 november 2018 - De christelijke gemeenschap als herberg?!

Tijdens het symposium ter gelegenheid van dhr. Kranendonks afscheid van het RD heeft prof. Dr. James Kennedy een lezing gehouden over de Evangelicals in de VS. Daarin haalde hij dhr. Dreher aan, die vaststelde dat de samenleving postchristelijk is. Hij roept op tot nieuwe gemeenschappen, die een eigentijdse herberg kunnen zijn voor christenen. Met elkaar denken we na of dit ook voor ons (land) kan gelden. Hoe zouden wij dit kunnen en moeten doen?

Let op: de locatie is deze avond 'De Schuilplaats', Otterloseweg 18A in Ede! 

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden