Bekijk deze mail online 11 juni 2019

Nieuwsbrief juni - 1

Beste Bosrander!In deze nieuwsbrief vind je een terugblik van het uitje op Terschelling, 24 en 25 mei jl én op de avond met boswachter Frederik Bunt 18 mei jl. 


Uiteraard ook een vooruitblik op de avonden die nog komen gaan: DV 15 juni a.s. komt ds. Heemskerk met ons nadenken over het onderwerp 'roeping, verantwoordelijkheid en verkiezing'. Een onderwerp wat ons allen aangaat.. 


De laatste avond van het seizoen, op DV 29 juni, hoopt marinier Evert Koster uit Barneveld ons meer te vertellen over zijn werk. Ook hierbij allen van harte welkom! 


Via deze weg wil ik, Linda de Bruijn, iedereen bedanken voor alle kaarten en andere vormen van meeleven die ik heb ontvangen na mijn ongeluk. Het heeft me erg goed gedaan. Ik ben dankbaar dat ik weer in jullie midden mag zijn!Hartelijke groet,

Linda, Corien, Mieneke en Marja

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.a.s. zaterdag - Roeping, verantwoordelijkheid en verkiezing

Op D.V. 15 juni hoopt Ds. Heemskerk met ons na te denken over de verhouding tussen ‘roeping, verantwoordelijkheid en verkiezing’. In de Dordtse Leerregels, hoofdstuk 3/4, artikel 8-10, wordt op een evenwichtige manier beschreven over de verhouding tussen God en mens en het komen tot de zaligheid. Het komt er in ons leven op aan, wat we hebben gedaan met de welmenende roeping van God tot het eeuwige leven. Hopelijk is dit een onderwerp, waar je graag een avond met ons over na wil denken!

Foto’s Bosrandavond 18 mei 2019

Zaterdag 18 mei jl. was Frederik Bunt, jachtopziener bij de Kroondomeinen en neef van Mieneke van Hattem bij ons te gast. In een korte introductie vertelde hij o.a. hoe hij aan deze mooie baan is gekomen. Hierna liet deze zeer bevlogen natuurliefhebber ons prachtige natuurfoto’s zien, vergezeld van een zeer boeiende toelichting. Hij is behalve een goede fotograaf, ook een zeer boeiende spreker. Tussendoor zongen we bijpassende psalmen. Het was een mooie en goed bezochte avond. Voor een foto-impressie klik hier. AVG-disclaimer

Terugblik op 2 dagen Terschelling!

Terugblik op het Bosranduitje: 2 dagen Terschelling! Vrijdagmorgen 24 mei 2019 rond half 10, stonden wij in Harlingen gereed om op de boot te gaan. Heerlijk genietend op het dek van de zon en het uitzicht over water, maakten wij kennis met elkaar. Veel personen ken je van gezicht van de Bosrandavonden, maar hoe iemand heet en waar iemand vandaan komt en wat voor werk degene doet? Dat is vaak onbekend. We kijken terug op twee prachtige dagen met een afwisselend programma. Vol indrukken, waardevolle gesprekken, gezelligheid en ontspanning en rood/ bruin gekleurde gezichten ging iedereen huiswaarts. 

29 juni 2019 - Door de ogen van een marinier

Door de ogen van een marinier….Oorlog is misschien wel iets wat ver bij ons vandaan lijkt. Maar is het wel zo ver weg als wij soms denken? En waarom zouden wij als Nederlandse militairen soms zo ver van huis de wapens opnemen voor de vrede en veiligheid van mensen die wij helemaal niet kennen? Wat betekent dit voor het thuisfront? D.V. 29 juni hoopt Evert Koster een presentatie te geven over zijn werk als marinier, van harte welkom!

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden