Bekijk deze mail online 17 maart 2020

Van het bestuur

Beste Bosranders,


Hierbij delen we jullie mee, dat de avond van DV vrijdag 20 maart, waarop Bart Bolier voor de Bosrand zou spreken NIET doorgaat i.v.m. het coronavirus.

Bij de Bosrand komen mensen uit verschillende delen van het land en alle activiteiten bij Rehoboth zijn geannuleerd, vandaar dat we dit besluit hebben genomen.

We hopen en bidden dat de Heere dit alles wil gebruiken om ons in de schuld te brengen aan Zijn voeten met de belijdenis: Wij hebben God op ’t hoogst misdaan… (ps. 106:4) en daarnaast dat er uit genade gekend mag worden: Hij, die op Gods bescherming wacht, wordt door de hoogste Koning beveiligd…(ps. 91:1)

Gods zegen in alle dingen toegewenst.

We hopen jullie in de toekomst weer te mogen ontmoeten bij de Bosrand! We houden jullie op de hoogte met door de nieuwsbrief. 

Een hartelijke groet van het Bosrandbestuur,


Corien, Mieneke en Marja


Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.Informatie over het Bosrandbestuur

We hebben bij de Bosrand een klein bestuur. Daarnaast zijn er diverse commissies die elk hun specifieke bijdrage leveren. Binnenkort hopen we (een aantal) commissieleden voor te stellen. Wil je ook vrijwilliger worden? Meld je dan aan!
Lees verder voor informatie over het Bosrandbestuur.


Prikbord - voor en door Bosranders

Op het prikbord kun je activiteiten die buiten de Bosrandavonden plaatsvinden, vinden en delen. De groep die deze zomer naar Malawi hoopt te gaan, vraagt jullie aandacht voor het volgende: Heb jij zin om je in te zetten voor de armste kinderen in Malawi? (…) 
Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 13 09 27 91 (Marja)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden