Bekijk deze mail online 4 februari 2020

Van het bestuur

Beste Bosranders,
  • Zaterdagavond horen we over het werk van de Stichting Voice of Hope. Zij zijn werkzaam in verschillende landen, maar het thema van deze avond is niet voor niets ‘Roept uit aan alle stranden’. Ze mogen ook het belangrijke werk doen onder vluchtelingen in nood. Van harte welkom!
  • Vorige week hadden we een indrukwekkende avond met de heer Louk de Liever. Onze fotograaf Henk schreef een verslag en heeft de avond vastgelegd op de gevoelige plaat.
  • Over twee weken denken we met elkaar na over een van de belangrijk geschriften bij de Bijbel, de Nederlandse Geloofsbelijdenis. Ds. G. van Manen hoopt deze met ons te overdenken. 
  • Graag herinneren we je er voor de laatste maal aan dat het bestuur heel binnenkort samen met de commissieleden 'avonden' Arja en Elizabeth, bij elkaar komt, om alvast na te denken over het programma van het najaar. Als jij een boeiende spreker weet, geef het gerust aan ons door via info@bosrand.nu. Graag met vermelding van onderwerp, naam spreker, telefoonnummer of mailadres, zodat wij deze personen kunnen benaderen. Met elkaar hopen we er dan weer een afwisselend programma van te maken. Dank voor je meedenken!
We hopen jullie zaterdagavond weer te ontmoeten in Ede!

Hartelijke groet,

Corien, Mieneke en Marja
Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.


Zaterdagdavond - Roept uit aan alle stranden….

Sicilië: schitterende stranden en in het binnenland prachtige olijf- en sinaasappelgaarden. Maar ook een plek waar de afgelopen jaren veel vluchtelingen aangekomen zijn. Hoopvol of hopeloos? Onder deze vluchtelingen doet zendingsorganisatie Voice of Hope al een aantal jaren haar werk. "Het is ons gebed, dat ook daar nog mensen tot bekering mogen komen. Dat ze de Heere Jezus als hun Verlosser mogen leren kennen. Dan is er werkelijk een nieuwe toekomst!"

22 februari - Ds. G. van Manen over de Nederlandse Geloofsbelijdenis

Afgelopen jaar was er veel aandacht voor de Dordtse Leerregels omdat deze 400 jaar geleden zijn opgesteld. De Heidelbergse Catechismus (1563) is onder ons ook heel bekend. In hoeverre leeft de Nederlandse Geloofsbelijdenis (1561) voor ons? Ds. G. van Manen hoopt dit waardevolle geschrift voor ons toe te lichten.

Foto’s Bosrandavond 25 januari 2020

De vorige Bosrandavond was dhr. L. De Liever bij ons. Hij vertelde ons het verhaal van ‘de onbekende kinderen’, waarvan hij er zelf één was. Een groep van 50 kinderen vertrok op 13 september 1944 vanuit kamp Westerbork richting het oosten. Ze maakten deel uit van het laatste transport vanuit Westerbork. Hun bestemming was het vernietigingskamp Auschwitz. Maar...

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 13 09 27 91 (Marja)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden