Bekijk deze mail online 5 maart 2019

Nieuwsbrief maart - 1

Beste Bosrander!

Een nieuwe maand is weer begonnen. Tijd voor een volgende nieuwsbrief met daarin een blik vooruit naar de komende Bosrand avonden. 


De eerstvolgende avond hoopt Eppie Klein ons meer te komen vertellen over de komende verkiezingen voor de Provinciale Staten (of zijn het Eerste Kamer verkiezingen?). Een actuele avond, met een politiek tintje. 


Je broer(s) en zus(sen) kies je niet, maar krijg je! Misschien kijk je terug op een warme jeugd, maar er kan ook sprake zijn van rivaliteit onderling en hoe ga je daarmee om? Op 23 maart zal psycholoog Fred Smit ons op een interactieve wijze in dit onderwerp inleiden. 

Van harte welkom! 


Hartelijke groet,

Linda, Corien, Mieneke en Marja

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.zaterdagavond - Kom gezellig meepraten over de Provinciale Staten

Eerste Kamer verkiezingen? Het zijn toch verkiezingen voor de provinciale staten? Klopt, maar de Provinciale Staten kiezen op hun beurt op 26 mei de Eerste Kamer.

Deze avond hopen we te debatteren over de Provinciale Staten, maar wat/wie zijn dat?  Provinciale Statenverkiezingen vinden eenmaal in de 4 jaar plaats, de eerstvolgende op 20 maart 2019. Wat zijn hun taken, waar liggen hun verantwoordelijkheden?  Dat alles komt deze avond aan de orde en hierin zal dhr. Eppie Klein ons meenemen. 

Foto’s lezing dhr. D. van As over ‘Christelijke symboliek’ (23 februari 2019)

Zaterdag 23 februari jl. hield dhr. D. Van As een lezing over christelijke symboliek en hoe dit dient als middel om elkaar als christenen te kunnen vinden in tijden van vervolging. Dhr. van As bleek een boeiend spreker; de avond was eigenlijk te kort voor zijn verhaal. Over de situatie van de verdrukte en vervolgde kerk in Azië volgt D.V. zaterdag 6 april 2019 een volgende presentatie. 

Voor een foto-impressie klik hier. AVG Disclamer.

23 maart 2019 - Rivaliteit tussen broers of zussen…. Gewoon of niet?

Rivaliteit tussen broers of zussen…Wie herkent dat (helaas) niet? Psycholoog Fred Smit gaat interactief met ons aan de slag!

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden