Bekijk deze mail online 8 september 2016

Nieuwsbrief september 2016 - 1

Beste Bosrander,


De zomervakantie is al weer even voorbij. Toch is het nog heerlijk zomers! Zo zelfs, dat tijdens de vorige Bosrandavond een ijscokar voorreed en we konden genieten van een heerlijke verkoeling! Een geslaagde actie.


In deze nieuwsbrief info over de komende avonden en het dagje uit op 15 oktober, bestuursuitbreiding en Bosranderspost. En jullie medewerking wordt gevraagd voor ons nieuwe programma...


Veel leesplezier!


Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.

Ds. A. Schot over ‘Op mijn trouwverbond’

Zaterdagavond is ds. A. Schot bij ons om samen na te denken over de Heilige Doop en het genadeverbond.

Er leven best veel vragen rond de doop en het genadeverbond. Wie komt de belofte toe? Zijn gedoopte kinderen verbondskinderen? Zijn er twee of drie verbonden? Wat is het aanbod van genade?Winnaars fotowedstrijd Texel zaterdagavond bekend!

Zaterdagavond maken we de foto en daarmee de winnaars van de fotowedstrijd tijdens ons uitje op Texel bekend.


Een tipje van de sluier: de winnende foto 'straalt jeugdigheid, originaliteit en plezier uit', aldus de jury. Iedereen die op de winnende foto staat krijg zaterdag a.s. een heerlijke prijs uitgereikt dus zorg dat je aanwezig bent!  

Ideeën gevraagd voor het nieuwe programma!

We hopen dat je met veel plezier en interesse de avonden van de Bosrand bezoekt. Als bestuur gaan we binnenkort alweer nadenken over het voorjaarsprogramma van 2017.

Heb je goede ideeën voor onderwerpen en boeiende sprekers? Stuur uiterlijk 14 september a.s. een mail naar info@bosrand.nu. Wij nemen je ideeën mee en kijken wie we uit kunnen nodigen, zodat er een afwisselend en verantwoord programma komt. Alvast bedankt!

Uitbreiding bestuur

We zijn blij jullie te kunnen melden dat Jan Willem Verhoeven het bestuur van de Bosrand komt versterken. De komende tijd zullen we hem inwerken en onze taalverdeling (opnieuw) gaan bepalen. In een van de volgende nieuwsbrieven zal hij zich aan jullie voorstellen.


Van harte welkom, Jan Willem!

Bruidspaar Van den Top - Siebelink

Woensdag 24 augustus jl. zijn we als bestuur op de bruiloft van Ineke Siebelink en Erik van den Top geweest. Hierbij een foto van het bruidspaar!

Wil je hen een kaartje sturen? 

Hun adres is: Lange Voren 59, 3773 AN  Barneveld.


Dagje uit: ervaar verre werelddelen dichtbij!

Een extra uitje in de herfst! Ga je mee? Zaterdag 15 oktober a.s. gaan we naar de grootste tropische tuin van Europa, de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Je vindt er duizenden soorten orchideeën, tropische vogels, Lori’s en kooikarpers. Daarna bezoeken we de Bataviawerf... Geef je vóór 1 oktober op via het aanmeldingsformulier.

Volgende avond | Zwerven over de Veluwe met Rien Mouw

De live vertelling van Rien Mouw is écht boeiend, van het begin tot het eind. Je kunt z'n prachtige en vaak spannende verhalen dan ook moeiteloos volgen. De seizoenen komen voorbij, met onder andere een spannend verhaal over de edelhertenbronst, compleet met beeld en geluid. Met als hoogtepunt zijn bezoek aan een aantal, markante oude Veluwenaren...

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden