Bekijk deze mail online 15 april 2019

Nieuwsbrief april - 2

Beste Bosrander!


Veiligheid... een kwetsbaar begrip in deze tijd! Ben je in de kerk wel veilig? Misschien denk jij daar wel eens over na óf misschien wil je dat juist niet! Op zaterdag 20 april hoopt Lenard Prins ons meer te vertellen over veiligheid en integriteit. De keren dat hij voor de Bosrand sprak, wist hij ons elke keer te boeien met zijn ervaringsverhalen.


Wat betreft de munten: bij de entree ontvang je twee munten voor koffie of frisdrank. De extra munten kunnen vanaf nu aangeschaft worden voor 1 Euro (dit was 1 Euro 50). In de pauze kunnen er extra munten gekocht worden, hiervoor staat er een (kartonnen) doosje bij de bar waarin je het geld kan omwisselen in munten. Voor alcoholische dranken kan er met twee munten betaald worden.

Ook is er in deze nieuwsbrief een terugblik op de laatste avond: we ontmoeten elkaar in Barneveld. Wat was het fijn dat zoveel vrijwilligers geholpen hebben op die avond. Vooraf waren er voorbereidingen getroffen, in de pauze was het een gezellige bedrijvigheid in de keuken en na afloop werd alles weer keurig opgeruimd. Op zo'n moment merk je hoe fijn het is om steeds in Rehoboth in Ede te zijn, waar we dat allemaal niet meer hoeven te doen! Nogmaals hartelijk dank, voor de inzet en verbondenheid die gevoeld én gewaardeerd werd! 


Op 4 mei herdenken we de oorlogsslachtoffers die in de afgelopen jaren voor onze veiligheid gestreden hebben en gevallen zijn. Deze dag heeft de activiteitencommissie een passend programma opgezet, meer hierover lees je in deze nieuwsbrief.


Daarnaast vind je in deze nieuwsbrief meer informatie over ons komende uitje! Ga je mee uitwaaien op Terschelling D.V. 24 en 25 mei 2019? Meld je dan nu aan via activiteiten@bosrand.nu! Wil je meer weten over het programma, de afvaart vanuit Harlingen en de kosten. Lees dan verder in deze nieuwsbrief/op de flyer.Hartelijke groet,

Linda, Corien, Mieneke en Marja

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.Zaterdagavond - Veligheid…. een kwetsbaar begrip…. Hoe ga je er mee om?!

Ben je in de kerk wel veilig? Misschien denk je daar wel eens over na.. misschien wil je dat juist niet… Op DV zaterdag 20 april hoopt Lenard Prins, directeur van Restment, met ons na te denken over veiligheid en integriteit binnen én buiten de kerk. Lenard is al vaker bij de Bosrand geweest en weet altijd te boeien met zijn ervaringsverhalen. Kom luisteren naar en meedenken over dit actuele onderwerp in onze maatschappij! 

4 mei 2019 - Oorlog en vrede, wat betekent dit voor ons?

Trek D.V. zaterdag 4 mei je wandelschoenen aan en loop mee door de stad Rhenen en over de Grebbeberg. We verzamelen bij het restaurant Cunera bij het NS station (Stationsplein 1) in Rhenen en starten om 14:00 uur met een wandeling (van zo'n 10 km) door de historische stad Rhenen. Rond 17.00 uur hopen we te gaan eten bij restaurant Cunera. Om 19.00 uur hopen wij naar de erebegraafplaats op de Grebbeberg te lopen om daar de dodenherdenking bij te wonen. De kosten voor de wandeling en het eten incl. consumpties bedragen € 25,- per persoon. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdagavond 2 mei 2019 op activiteiten@bosrand.nu. 

Foto’s Bosrandavond 6 april 2019

6 april jl. was Christine Vlastuin bij ons te gast. Zij vertelde vanuit de praktijk én haar betrokkenheid op Azië over het land waar ze een aantal jaren heeft gewoond en gewerkt als tentenmaker. Geld én gebed zijn blijvend nodig om de mensen daar te helpen in hun lichamelijke zorgen, maar bovenal hebben ze Gods Woord nodig tot onderwijs van hun ziel. Ze hield ons ook regelmatig een spiegel voor: wat doe jij? Wat kun jij voor anderen betekenen? Vertel jij weleens aan anderen over God?
Voor een foto-impressie klik hier AVG disclaimer. 

Ga gezellig mee met onze overnachting én dagje uit naar Terschelling!

Ga jij ook gezellig mee met het uitje van de Bosrand? Dit keer gaan we 2 dagen naar Terschelling! Het programma kun je op de flyer hiernaast vinden. Wil je alleen vrijdagavond en zaterdag komen? Geen probleem. De laatste afvaarten zijn 18:00 en 19:55 uur (duur 2 uur). Meld je aan via activiteiten@bosrand.nu met vermelding van naam, woonplaats en mobiel nummer vóór D.V. 1 mei 2019. Geef je snel op, want vol = vol. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Lieselotte of Janette

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden