Bekijk deze mail online 21 januari 2020

Van het bestuur…

Beste Bosranders,

  • Zaterdagavond hoopt de heer Louk de Liever bij ons te zijn. Hij is van joodse afkomst en vertelt zijn indrukwekkende levensgeschiedenis, in en na de Tweede Wereldoorlog. Hij was één van de vergeten kinderen... Iedereen heel hartelijk welkom!
  • Vorige week, de eerste avond van het voorjaarsseizoen, was onze mini-golfavond, georganiseerd door de activiteitencommissie. Een heel geslaagde en gezellige avond, waarbij we blij verrast waren door het aantal bezoekers! 
  • Op deze avond namen we ook afscheid van Linda de Bruin. Zij is 5 jaar voorzitter geweest van de Bosrand. We willen haar hierbij nogmaals dankzeggen voor haar inzet, ook tijdens de reorganisatie binnen het bestuur; het bestuur is compacter geworden en wordt heel fijn ondersteund door een grote groep trouwe en enthousiaste vrijwilligers! 
  • Als bestuur zijn we nog op zoek naar een nieuw bestuurslid. Zolang we nog niemand bereid hebben gevonden, hopen we samen met de vrijwilligers er de schouders onder te zetten en de taken van Linda te verdelen over de andere bestuursleden. We hopen dat we snel versterking zullen krijgen, omdat we samen graag willen dat de Bosrandavonden en -activiteiten door zullen gaan.
  • Graag herinneren we je eraan dat het bestuur heel binnenkort samen met de commissieleden 'avonden' Arja en Elizabeth, bij elkaar komt, om alvast na te denken over het programma van het najaar. Als jij een boeiende spreker weet, geef het gerust aan ons door via info@bosrand.nu. Graag met vermelding van onderwerp, naam spreker, telefoonnummer of mailadres, zodat wij deze personen kunnen benaderen. Met elkaar hopen we er dan weer een afwisselend programma van te maken. Dank voor je meedenken!

Hartelijke groet,


Corien, Mieneke en Marja

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.

Zaterdagavond | 1940 - 1945: Het verhaal van de ‘onbekende kinderen’

In januari herdenken we dat Auschwitz 75 jaar is bevrijd, ook de ónbekende kinderen. Eén van deze kinderen was de heer L. de Liever. ‘De trein waarin ik zat opgesloten, had als bestemming Auschwitz’, zegt De Liever. ‘Maar omdat de Russen de spoorlijn bombardeerden, moesten de Duitsers uitwijken’. Kom luisteren naar het indrukwekkende levensverhaal van dhr. De Liever.

8 februari | Roept uit aan alle stranden….

Sicilië: schitterende stranden en in het binnenland prachtige olijf- en sinaasappelgaarden. Maar ook een plek waar de afgelopen jaren veel vluchtelingen aangekomen zijn. Hoopvol of hopeloos? Onder deze vluchtelingen doet zendingsorganisatie Voice of Hope al een aantal jaren haar werk. "Het is ons gebed, dat ook daar nog mensen tot bekering mogen komen. Dat ze de Heere Jezus als hun Verlosser mogen leren kennen. Dan is er werkelijk een nieuwe toekomst!"

Foto’s Bosrandavond 11 januari 2020

We begonnen het nieuwe jaar met een actieve avond in het Bowling- en partycentrum Groeneveld in Ede voor een avondje mini-golf. Het was een gezellige, grote groep. Ook namen we officieel afscheid van Linda die 5 jaar lang bestuursvoorzitter was. Als aandenken kreeg ze een mooie krans met een persoonlijke boodschap van iedereen. Kijk verder voor meer foto's!

Afscheidswoord van Linda

Beste Bosranders,

Op 11 januari heb ik, op de eerste Bosrandavond van het nieuwe jaar, afscheid
genomen van het bestuur van de Bosrand. Alhoewel het best even een momentje was...

Ons Prikbord

Op het prikbord delen Bosranders verschillende activiteiten met elkaar. Wellicht is er iets voor jou bij! Binnenkort een gezellige wintersfeeravond...

Heb je zelf wat te delen? Laat het ons weten!

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 13 09 27 91 (Marja)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden