Bekijk deze mail online 1 april 2019

Nieuwsbrief april - 1

Beste Bosrander!


Weleens gehoord van stichting Bonisa? Christine Vlastuin heeft zeven jaar gewoond in Azië en neemt ons mee in haar verhaal over het leven van christenen in deze landen en het werk wat de stichting Bonisa daar mag doen. Opnieuw een actueel onderwerp. Op deze avond zijn er ook spulletjes te koop t.b.v. Bonisa. We bevelen de giftenbus alvast van harte aan, dus vergeet niet je portemonnee mee te nemen! Voor deze avond is de locatie: Kerkelijk Centrum Rehoboth in Barneveld (Gasthuisstraat 5).


Wat betreft de munten: bij de entree ontvang je twee munten voor koffie of frisdrank. De extra munten kunnen vanaf nu aangeschaft worden voor 1 Euro (dit was 1 Euro 50). In de pauze kunnen er extra munten gekocht worden, hiervoor staat er een (kartonnen) doosje bij de bar waarin je het geld kan omwisselen in munten. Voor alcoholische dranken kan er met twee munten betaald worden.Veiligheid... een kwetsbaar begrip in deze tijd! Ben je in de kerk wel veilig? Misschien denk jij daar wel eens over na óf misschien wil je dat juist niet! Op zaterdag 20 april hoopt Lenard Prins ons meer te vertellen over veiligheid en integriteit. De keren dat hij voor de Bosrand sprak, wist hij ons elke keer te boeien met zijn ervaringsverhalen.Op 4 mei herdenken we de oorlogsslachtoffers die in de afgelopen jaren voor onze veiligheid gestreden hebben en gevallen zijn. Deze dag heeft de activiteitencommissie een passend programma opgezet, meer hierover lees je binnenkort op de website.Daarnaast vind je in deze nieuwsbrief meer informatie over ons komende uitje! Ga je mee uitwaaien op Terschelling D.V. 24 en 25 mei 2019? Meld je dan nu aan via activiteiten@bosrand.nu! Wil je meer weten over het programma, de afvaart vanuit Harlingen en de kosten. Lees dan verder in deze nieuwsbrief/op de flyer.Hartelijke groet,

Linda, Corien, Mieneke en Marja

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.Zaterdagavond - De boodschap van Vrede ook in Azië?

Christine Vlastuin van Stichting Bonisa neemt ons in woord en beeld mee naar Azië. Zij heeft er zelf zeven jaar gewoond en spreekt dus uit ervaring. De situatie verandert er snel. Dat heeft consequenties voor de positie van de christenen en voor het werk. De Heere gaat door met Zijn werk

Kom je ook luisteren naar dit boeiende verhaal? Voor deze avond is de locatie: Kerkelijk Centrum Rehoboth in Barneveld

20 april 2019 - Veligheid…. een kwetsbaar begrip…. Hoe ga je er mee om?!

Ben je in de kerk wel veilig? Misschien denk je daar wel eens over na.. misschien wil je dat juist niet… Op DV zaterdag 20 april hoopt Lenard Prins, directeur van Restment, met ons na te denken over veiligheid en integriteit binnen én buiten de kerk. Lenard is al vaker bij de Bosrand geweest en weet altijd te boeien met zijn ervaringsverhalen. Kom luisteren naar en meedenken over dit actuele onderwerp in onze maatschappij! 

Ga gezellig mee met onze overnachting én dagje uit naar Terschelling!

Ga jij ook gezellig mee met het uitje van de Bosrand? Dit keer gaan we 2 dagen naar Terschelling! Het programma kun je op de flyer hiernaast vinden. Wil je alleen vrijdagavond en zaterdag komen? Geen probleem. De laatste afvaarten zijn 18:00 en 19:55 uur (duur 2 uur). Meld je aan via activiteiten@bosrand.nu met vermelding van naam, woonplaats en mobiel nummer vóór D.V. 1 mei 2019. Geef je snel op, want vol = vol. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Lieselotte of Janette

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden