Bekijk deze mail online 8 juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017

Beste Bosrander,

Het Bosrandseizoen is voorbij! Vandaag twee weken geleden hebben we aan het eind van het geslaagde dagje uit, de vakantie ingeluid...

Dit is dan ook de laatste nieuwsbrief van het seizoen, waarin we graag nog een aantal dingen met jullie delen. De volgende komt naar verwachting medio augustus uit.

We zijn blij en dankbaar dat we de achterliggende periode weer Bosrandavonden en -activiteiten konden organiseren. Jullie waren daarbij de belangrijkste elementen! Fijn om met elkaar te bezinnen, activiteiten te doen en elkaar 'gewoon' te ontmoeten. Mooi om steeds zoveel saamhorigheid te mogen ervaren. Graag zien we jullie het volgend seizoen weer terug, waarbij we uitzien naar even zoveel bezinning & ontmoeting, saamhorigheid en betrokkenheid.

Allen een heel goede vakantie gewenst!

Hartelijke groet (nog één keer van ons allemaal),

Linda, Corien, Geertruida, Astrid, Janette, Jan Willem, Joris, Mieneke en Marian


Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.

Programma tweede halfjaar

Hierbij ons programma voor het tweede halfjaar 2017. Noteer alle data alvast in je agenda! Tip: via onze site kun je de activiteiten heel gemakkelijk exporteren naar je digitale agenda!


Het duurt nog even, maar alvast weer: welkom!26 augustus | BBQ – voorafgaand aan eerste Bosrandavond

Voorafgaand aan de eerste Bosrandavond van het nieuwe seizoen ben je welkom op de Bosrand BBQ! Zodat we eerst eens rustig kunnen bijpraten, van harte welkom! Ook hopen we dan uiteraard nieuwe bezoekers te ontmoeten…

Daarom kregen jullie de laatste Bosrandavond een ansichtkaart mee... om te versturen naar een potentiële bezoeker! Wat zou het leuk zijn als we jullie èn veel nieuwe gezichten zien!

Dus... doe je best en meld je natuurlijk ook zelf aan!

26 augustus | ‘Freedom is not for free’ - Generaal Arie T. Vermeij

Op de eerste avond van het nieuwe seizoen spreekt generaal b.d . Arie T. Vermeij over ‘Freedom is not for free’, vrijheid is niet gratis… Hij zal die avond ingaan op de veiligheidsrisico’s voor Nederland en Europa. Hij zoomt daarbij specifiek in op Rusland (inclusief Oekraïne), Islamitische Staat en de veiligheid in “the High North” (Noordpool).

Terugblik Dagje uit 24 juni 2017

Zaterdag 24 juni sloten we het Bosrandseizoen 2016-2017 af met het traditionele Dagje uit. Henk Wiegman - met name - zorgde weer voor sprekend beeldmateriaal en Ger-Janneke de Kat Angelino geeft een beeldend verslag van de dag! Allen hartelijk dank! Bekijk ook de filmpjes :-)

Informatiemiddag nieuwe bestuursleden

17 juni jl. organiseerden we een informatiebijeenkomst, met als doel nieuwe bestuursleden te werven. Omdat de opkomst erg tegenviel, hebben we de informatie 's avonds met jullie gedeeld. We zijn blij te kunnen melden dat we, naast Joris Drost, nog iemand mogen verwelkomen in het bestuur: Mieneke van Hattem. Beiden van harte welkom! Daarmee komen we gelukkig weer wat op sterkte. Momenteel hebben we nog twee vacatures (secretaris en algemeen bestuurslid). Daarom geldt nog steeds: wil jij een bijdrage leveren aan (het voortbestaan van) de Bosrand? Meld je bij een van de bestuursleden. Samen sterk!

Tijdelijk nieuwe locatie: Sportzaal 's Heeren Loo

Voorlopig vinden de Bosrandavonden plaats in de Sportzaal van ‘s Heeren Loo. Je kunt daar met de auto naartoe rijden, er is voldoende parkeergelegenheid. Volg hiervoor 'route kerkdienst' op het terrein. Lees voor de routebeschrijving verder...

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden