Bekijk deze mail online 22 december 2018

Nieuwsbrief december - 1

Beste Bosrander!


Nog een laatste nieuwsbrief in het jaar 2018... Vanaf deze plaats wensen we jullie allemaal goede kerstdagen en jaarwisseling. Voor het nieuwe jaar 2019 wensen we jullie Gods zegen toe. 

Het nieuwe jaar 2019 hopen we ook weer met elkaar te beginnen; een winterse maaltijd en verschillende workshops (waaruit je er één kunt kiezen) staan er dan op het programma. Lees snel verder in deze nieuwsbrief. 

Samen hebben we het afgelopen seizoen fijne en inhoudsvolle avonden mogen hebben. Dank voor jullie komst, inbreng en gezelligheid op de avonden. Nodig gerust ook anderen uit om de Bosrandavonden te bezoeken, wellicht is de eerste avond een leuke start hiervoor. Het nieuwe programma hebben jullie de laatste avond mee kunnen nemen. We hopen jullie op de verschillende avonden met afwisselende onderwerpen en sprekers weer te ontmoeten.  

Hartelijke groet,

Linda, Corien, Mieneke en Marja

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.De eerste Bosrandavond van het nieuwe jaar 2019: gezellig en ontspannen!

Op D.V. zaterdag 12 januari 2019 starten we het jaar met een gezellige en ontspannen avond; een stampottenbuffet om 18.00 uur. 

Aansluitend zijn er om 20.00 uur diverse workshops. Je kunt kiezen uit: handletteren, The Drawing Game, hapjes maken, fotografie, Staphorster stipwerk en een interactieve workshop door de Bunt Groep verzorgt. Wat betreft de workshop fotografie kunnen we nu zeggen dat deze doorgaat, Marcelus Oostdijk wil de basisprincipes en zijn tips met ons delen. Je mag je eigen camera meenemen. Voor deze workshop kunnen zich 15-20 personen aanmelden. 

We hebben al een aantal aanmeldingen binnen! Aanmelden voor het buffet en de keuze van je workshop kan tot uiterlijk D.V. 7 januari 2019 via activiteiten@bosrand.nu.

De kosten zijn 12,50 voor het buffet en 12.50 voor de avond (inclusief 1 workshop). 

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden