Bekijk deze mail online 1 mei 2019

Nieuwsbrief mei - 1

Beste Bosrander!
Op 4 mei herdenken we de oorlogsslachtoffers die in de afgelopen jaren voor onze veiligheid gestreden hebben en gevallen zijn. Deze dag heeft de activiteitencommissie een passend programma opgezet, meer hierover lees je in deze nieuwsbrief. 


Daarnaast vind je in deze nieuwsbrief meer informatie over ons komende uitje! Ga je mee uitwaaien op Terschelling D.V. 24 en 25 mei 2019? Meld je dan uiterlijk deze week nog aan via activiteiten@bosrand.nu! Er zijn 4 persoonskamers gereserveerd. Wil je meer weten over het programma, de afvaart vanuit Harlingen en de kosten? Lees dan verder in deze nieuwsbrief/op de flyer.


Hou je van zingen én de natuur? Zet dan 18 mei vast in je agenda! Die avond komt Frederik Bunt met een prachtige diapresentatie over wat hij allemaal ziet en beleeft tijdens zijn werk als jachtopzichter in Kroondomein Het Loo. Deze adembenemende beelden worden verfraaid met bijpassende coupletten uit het psalmboek. 
Hartelijke groet,

Linda, Corien, Mieneke en Marja

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.4 mei 2019 - Oorlog en vrede, wat betekent dit voor ons?

Trek D.V. zaterdag 4 mei je wandelschoenen aan en loop mee door de stad Rhenen en over de Grebbeberg. We verzamelen bij het restaurant Cunera bij het NS station (Stationsplein 1) in Rhenen en starten om 14:00 uur met een wandeling (van zo'n 10 km) door de historische stad Rhenen. Rond 17.00 uur hopen we te gaan eten bij restaurant Cunera. Om 19.00 uur hopen wij naar de erebegraafplaats op de Grebbeberg te lopen om daar de dodenherdenking bij te wonen. De kosten voor de wandeling en het eten incl. consumpties bedragen € 25,- per persoon. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdagavond 2 mei 2019 op activiteiten@bosrand.nu. 

Ga gezellig mee met onze overnachting én dagje uit naar Terschelling!

Ga jij ook gezellig mee met het uitje van de Bosrand? Dit keer gaan we 2 dagen naar Terschelling! Het programma kun je op de flyer hiernaast vinden. Wil je alleen vrijdagavond en zaterdag komen? Geen probleem. De laatste afvaarten zijn 18:00 en 19:55 uur (duur 2 uur). Meld je déze week nog aan via activiteiten@bosrand.nu met vermelding van naam, woonplaats en mobiel nummer. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Lieselotte of Janette

Terug naar de natuur… Wat kan de natuur ons leren?

Vorig seizoen hebben we allemaal erg genoten van de foto’s van kroondomein Het Loo. Ook deze avond hoopt Frederik Bunt ons mee te nemen, met zijn beeldpresentatie, de natuur in! Daarnaast zingen we bijpassende coupletten uit het psalmboek

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden