Bekijk deze mail online 6 maart 2018

Nieuwsbrief maart - 1

Beste Bosrander!


Welkom zaterdagavond in de wereld van morgen... Gert-Jan van Heugten informeert ons over apparaten die zelf beslissingen kunnen nemen. Dat belooft wat. Maar wat?

Zaterdag hopen we jullie te informeren over het voorjaarsuitje van de Bosrand. Ook deze keer een verrassend programma, waar we je hartelijk voor uitnodigen!

Tot dan!


Hartelijke groet,


Linda, Corien, Astrid, Janette, Joris, Mieneke en Marian

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.

Zaterdagavond - Kunstmatige of artificiële intelligentie?

Wat een moeilijke woorden! Maar wat het inhoudt, bestaat! Gert-Jan van Heugten, redacteur voor Weet Magazine en eigenaar van het bedrijf Waarom Schepping? kan ons er alles over vertellen. Kunstmatige of artificiële intelligenties zijn apparaten die reageren op data of impulsen uit hun omgeving en op basis daarvan beslissingen nemen...Wat voor invloed gaat dit krijgen in onze maatschappij en ons persoonlijke leven? 

Prikbord

Op ons prikbord verschijnen regelmatig nieuwe berichten. Deze keer twee nieuwe oproepen, ze hebben allebei met kinderen te maken, dichtbij en ver weg... 

En, wil jij wat delen met andere Bosranders? Mail het ons!


Bruidspaar Nelleke en Gert Schoonhoven

Woensdag 21 februari zijn Nelleke Slappendel en Gert Schoonhoven getrouwd. Een aantal van ons was er getuige van... Hier het bruidspaar!


24 maart - Huisbezoek - E. van Veldhuizen en P. Verloop

Naast de prediking is huisbezoek een middel, waardoor de Heere Zijn Kerk onderwijst, bouwt en wil uitbreiden, vroeger en nu. Is dat ook onze ervaring? Zien we uit naar het volgende huisbezoek, of zien we er juist tegenop? Of….? Ouderling E. van Veldhuizen en P.N. Verloop van de Gereformeerde Gemeente van Ede behandelen dit thema met ons aan de hand een aantal punten...

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 20 42 91 67 (Linda)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden