Bekijk deze mail online 17 december 2019

Nieuwsbrief december-2

Beste Bosrander!

Het jaar 2019 is bijna ten einde. De laatste Bosrandavond ligt al achter ons. We kunnen terugzien op een leuke en leerzame avond. We konden jullie ook het programma voor 2020 presenteren. In deze nieuwsbrief lees je er meer over.

Graag vragen we jullie aandacht nogmaals voor de vacatures die er zijn binnen het bestuur. Wellicht heb je ook een aantal dagen vrij en kun je er eens over nadenken: 'Is het iets dat (bij) míj past?' We zien uit naar jullie interesse! Schroom niet om ons eens aan te spreken.

We hopen elkaar in goede gezondheid weer te ontmoeten op 11 januari. Maar tussendoor is er ook nog een gelegenheid, op zaterdag 28 december. Een winterwandeling (hopelijk met sneeuw :-)) voor de stichting Timotheos. Lees hier ook verder over in de nieuwsbrief.

De betrekkelijkheid van het leven hebben we weer gevoeld door het plotseling overlijden van mevrouw Korevaar, die nog maar zo kort geleden bij ons was. Ook ons zijn in het achterliggende jaar Bosranders en andere betrekkingen ontvallen. We wensen ieder in zijn of haar persoonlijke omstandigheden al het nodige toe.

We bedanken je voor je aanwezigheid en betrokkenheid tijdens de Bosrandactiviteiten. We wensen je vanaf deze plaats gezegende kerstdagen en een goede jaarwisseling toe. 

Hartelijke groet,

Linda, Corien, Mieneke en Marja

Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.
Rouw

We werden opgeschrikt door het plotselinge overlijden van mevrouw Korevaar, die een aantal weken geleden samen met haar man op de Bosrand was. Samen waren ze in Zuid-Afrika geweest en ze hoopten daar in het voorjaar voor een langere periode heen te gaan voor stichting Bethlehem. Wat een roepstem! Wat een wonder dat er, ondanks het grote verdriet, troost mag zijn. We hoorden dat ze nu ingegaan is in de rust die er overblijft voor het volk van God. Die ware rust wensen we jullie ook van harte toe.

Vanuit het bestuur…

We willen graag wat dingen (ver)delen... Draag jij mee? 

Nieuwe programma voorjaar 2020

Hierbij alle activiteiten voor het eerste halfjaar 2020 op een rijtje... 

Kijk voor meer informatie onder activiteiten op de website!

11 januari - Ga gezellig mee...

Hartelijk welkom op onze eerste Bosrandavond van 2020: 11 januari minigolfen bij Bowling- en Partycentrum Groeneveld in Ede!

Terugblik avond rondom teambuilding met Outback Explorers

Op de laatste Bosrandavond van het jaar 2019 was de zaal gezellig verlicht en gaf Corné van Outback Explorers een toelichting bij een aantal groepsactiviteiten. Boeiend om te zien dat de heren deze avond in de meerderheid waren! We gaven elkaar waardering, vertrouwen werd beproefd en ‘ik en de ander’ kwamen aan de orde. Samen genoten we van warme chocolademelk mét slagroom en een heerlijke plak cake, gebakken door Arja. Als je er niet bij was, heb je echt wat gemist! Binnenkort worden nog wat foto's geplaatst.

28 december - winterwandeling voor Timotheos

1,5 jaar geleden gingen enkele Bosranders naar Malawi voor de Stichting Timotheos en jullie hielpen mee sponsorgeld binnen te krijgen. Op DV zaterdag 28 december wordt er een winterwandeling georganiseerd op het Wekeromse Zand voor deze stichting. Het lijkt ons een mooie aansluiting op de afgelopen avond om samen actief te zijn voor het goede doel en ondertussen gezellig bij te praten (zie flyer).

Heb je ook zin om mee te gaan? Meld je aan via info@bosrand.nu. We willen als groep starten bij het startpunt om 11.15 uur. We verzamelen daar vanaf 11 uur. Het lijkt ons leuk om na de wandeling nog samen wat te drinken of te eten.


Ons Prikbord

Op het prikbord delen Bosranders verschillende activiteiten met elkaar. Wellicht is er iets voor jou bij! 

Heb je zelf wat te delen? Laat het ons weten!

Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 13 09 27 91 (Marja)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden