Bekijk deze mail online 3 maart 2020

Van het bestuur

Beste Bosranders,


  • Zaterdagavond vertellen twee veldwerkers van de evangelisatiepost in Alkmaar 'Bij de Bron' over hun werk in Alkmaar. Daarnaast zullen we samen ook nadenken hoe dit gestalte kan (of moet?) krijgen in onze omgeving. Hartelijk welkom!
  • Vrijdag 20 maart hoopt dhr. Bart Bolier bij ons te zijn. Over een onderwerp dat de meesten van ons raakt. Ook dan: heel hartelijk welkom!
  • De vorige avond was ds. G. van Manen uit Elspeet in ons midden. Hij heeft de NGB toegelicht en heeft veel waardevolle informatie gegeven. De presentatie is op te vragen. 
  • Afgelopen periode hebben we bestuursvergadering gehad. Samen hebben we de voorzitterstaken verdeeld: Corien is interim-voorzitter en Marja heeft als extra taak het contact met de locatie op zich genomen. De komende periode zullen we afscheid nemen van enkele vrijwilligers. We zijn blij te kunnen zeggen dat de taken die zij verrichten óf door anderen worden opgepakt óf anders worden ingevuld. Op die manier kunnen de Bosrandavonden toch fijn hun voortgang hebben. Dank ook voor jullie meedenken over sprekers en jullie betrokkenheid. We mogen terugzien op mooie avonden met een redelijk stabiel aantal bezoekers. Ook de komende avonden hopen we jullie te zien!
  •  Bovenstaande en meer nieuws in deze nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Hartelijke groet,


Corien, Mieneke en Marja


Voor alle toekomstige data geldt: Deo Volente.Informatie over het Bosrandbestuur

We hebben bij de Bosrand een klein bestuur. Daarnaast zijn er diverse commissies die elk hun specifieke bijdrage leveren. Binnenkort hopen we (een aantal) commissieleden voor te stellen. Wil je ook vrijwilliger worden? Meld je dan aan!
Lees verder voor informatie over het Bosrandbestuur.


Zaterdagavond - Nieuws uit Alkmaar van 'Bij de Bron…'

In Alkmaar staat de evangelisatiepost ‘Bij de Bron”. Veldwerkers Jan Geerts en Ineke van Dalfsen nemen ons op de Bosrand mee in hun dagelijkse zoektocht om daar met mensen in contact te komen. Maar ook in deze zoektocht: Hoe kunnen en behoren wij dat als christenen te doen in ónze omgeving?

Vrijdag 20 maart - Dhr. Bart Bolier over "Alleen gaan? Ook in Bijbel komen we dit tegen!"

Martha, Maria en Lazarus: een drietal waar de Heere Jezus in Zijn leven op aarde veel kwam. Deze mensen behoorden tot Zijn intieme vriendenkring. Zij woonden samen in één huis, maar waren tegelijk ook alleengaande mensen. (...) Ieder had zo een eigen karakter, waarover ook wel het een en ander te zeggen is. Dhr. Bart Bolier, uit Elspeet verzorgt deze overdenking.
LET OP: Deze avond is op D.V. vrijdagavond

Terugblik- Ds. G. van Manen over de Nederlandse Geloofsbelijdenis

Afgelopen zaterdag heeft ds. G. van Manen met ons nagedacht over de Nederlandse Geloofsbelijdenis. Hij lichtte het ontstaan ervan toe, de offers die voor deze belijdenis gebracht werden en de rijke inhoud van het geschrift, nog even zo voor ons in 2020! Neem en lees... 

Stel je er prijs op de presentatie van ds. te ontvangen? Stuur een mailtje naar info@bosrand.nu en we mailen hem naar je. 


Prikbord - voor en door Bosranders

Op het prikbord kun je activiteiten die buiten de Bosrandavonden plaatsvinden, vinden en delen. Binnenkort is er een zendingsavond voor de stichting Timotheos. 
Heb jij ook wat om te delen? Laat het ons weten, fijn!
Bekijk onze website: www.bosrand.nu

Bezoekadres


Kerkelijk Zalencentrum Rehoboth
Driehoek 11 (Parkeren Bunschoterplein)
6711 DH Ede

Contactgegevens


T: 06 - 13 09 27 91 (Marja)
T: 06 - 12 81 30 06 (Corien)
E: info@bosrand.nu
Nieuws
Nieuwsbrieven
Foto's
Routebeschrijving
Klik hier om af te melden